paslaptis >.>

opaaaa.
atėjau čia papasakot ko dar niekam nepasakojau. ir nžn ar kam pasakot. vienus tai suerzintų, kiti nusiviltų, o treti pradėtų šaipytis ir drausminti.
bet išsikalbėt noriu.
žinoma. visa ko pasakot negaliu. kad ir kaip laisvai čia liečiau mintis. kažkas neleidžia man pasakotis visko..
so. šią savaitę buvau susitikus su Šuns Savininku (toliau minėsim kaip ŠS). Kadangi didelė iniciatyva iš jo pusės, nutariau nebeignoruoti. pasiūliau susitikti. pradžioj mūsų buvo daug. žaidėm soksą ir šiaip kitaip smaginomės. po to kiti skirstėsi. vėliau išėjo ir likusieji. likom dviese..
turėjau dar geras tris valandas. nenorėjau likti viena. jis tai jautė. pasiūlė eiti pas jį į namus. pradžioj nesutikau, nenorėjau trugdyt ir pan. po to jis įkalbėjo. pažadėjęs vakarienę. taigi. čia smulkiai nebepasakosiu. tik tiek kad pavalgėm skaniai. prisiminėm smagius laikus gitaros fone ir draugus.

apž

grįžę iš balkono puodelius pasidėjome prie čiužinio krašto. patys susėdome ant jo. jis įsitaisė patogiai ir beveik atsigulė, aš sėdėjau ant kraštelio ir siurbčiojau kavą. po to įsišnekėjom. aš atsiradau jau visiškai ant čiužinio ir įsijautus į pokalbį tarp rankų žaidžiau su pagalvėlėm ir pan. po to gražiai pasidėjau pagalvėlę ir padėjau galvą. jis nusišypsojo. padarė tą patį. žiūrėjom viens kitam į akis. jis nuostabiai gražus.. jo akys.. šypsena.. skruostai.. antakiai.. idealu.

bet nepajutau nieko. :) visiškai nieko! :) man taip gera. jis tapo mano draugu :) nuostabu.

gero savaitgalio :> parašyk, kaip gyveni Tu :)
Myl.

 

4 Comments

  1. asfsfssssssssssss sako:

    čia tas,apie kurį galvoju?

  2. Profilio nuotrauka (Blikas) Blikas sako:

    čia tas, pas katro sodyboj su alytum susipažinai vasarą

  3. asfsfssssssssssss sako:

    pirmas ar antras variantas?

  4. Profilio nuotrauka (Blikas) Blikas sako:

    jotyrarai. čia tas su kurio šuniu žaidei ;D su mėlyna striukike buvo 😀

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos