rain rain. rain on me

omniom niom. tuoj verksiu. pavargau su tuo didžiuliu kastuvu kastis sau duobę, o supratus kad negerai darau, su arbatiniu saukšteliu ją užkasinėt. aš taip noriu verkt. ir net noriu vert ne viena. noriu verkt kažkam. kad kažkas pamatytų. kad kažkas užjaustų. dievaž. aš taip noriu draugo.. kada viskas pasibaigs. kada ateis happy ending.
love MIKA <3

jeigu perskaitei, ar skaitydama manai: o, jai vėl depresija, jin neišlipa iš jos. nu durna. nes kaip pati sakiai, kad Tau atrodo jog tik joj ir tesėdžiu, tai esi axujėnai sugadintas vaikis.

parašyk ką galvojai komentaruose skaitydama.

gale kalbėjau su gaidele ironijos. bet ji čia gal todėl, kad tik noriu užsitvirtint pamatus? aš noriu kai ką išgirst, tik nžn kaip Tavęs to paklaust, kad atsakytum natūraliai.

visoje visatoje nėra prasmės? mes esam nuliai? tik su sau svarbiais dalykais?

noriu nuoširdumo. jei manai jog čia eilinis mano kažkoks kaip Tu ten porą kart esi sakius „depresijos“ laikotarpis, DAŽNAS ir nieko nereiškiantis, taip ir pasakyk. Kristin, aš tik noriu nuoširdumo.

 

žmonės tokie pikti.

 

čiau

užsiuostyt katinais

 

2 Comments

  1. asfsfssssssssssss sako:

    viskas tarp mūsų yra gerai.
    visiem užeina debesėlis.
    aš nežinau,kas Tau dabar,tik žinau,akd viskas bus gerai,nes TU viską turi savo rankose. kartais sunku išlaikyt,bet čia ir dabar Tu turi tą visatą,nes Tu ir esi ta visata.
    ir nereik galvot,kad mes esam be prasmės. aš turiu savo pasaulį,kurio dalis esi Tu. bet TAvęs nebūtų to pasaulio,jis nebūtų TOKS! ir dar daugybei žmonių Tu esi dalis jų pasaulio. vien dėl to reikia šypsotis ir būti laimingai.
    aišk,užein.. ir man užein, žinai,meilės. blemba.;D
    bet tai praein. išsisprendžia problemos, Tu jas išspręsi.
    o dabar imk teptuką,dažų,lapą ir pasikrapštyk prie jo. išliek lapui savo nerimą,skausmą ir liūdesį. jis sugers. TIKRAI. tai yra nerealu..
    na,gal dabar ir nesinori,bet pabandyt verta? o jei ir ne,tai mėgaukis tuo jausmu. Tu liūdėt nebijok,nes tiktai liūdesį sielos džiaugsmas.

  2. Profilio nuotrauka (Blikas) Blikas sako:

    arba lietaus pilnas debesis.
    žinai, kai pirmą kart perskaičiau. axujėnai daug kur norėjau ginčytis.
    nors kad rašyta nuo dūšios, faktc patvirtinc. ir tai yra nuostabu. ačiū. ačiū, kad esi. ačiū, kad išklausai. žinai, norėčiau, kad ir Tu čia rašytum. būtų mūsų bendras bluogs. nori?
    paskutiniai žodžiai tiesiog nuostabūs :>
    <3

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos